Yhteystiedot

Eeva Jäntti puheenjohtaja
Talon vuokraus
Saikarintie 3584,
72310 Niinivesi
puh. 040 824 6219
e_jantti@hotmail.com

Tuija Jetsonen sihteeri
Riivikontie 65 ,72310 Niinivesi
puh.0405769391
tuijajetsonen@gmail.com

TOIMINTAA


Talolta löytyy sulkapalloverkko ja -mailoja sekä curling ja boccia pelit ,joita voi käydä pelaamassa,Katso vuokrahinnasto.

Uusimmat kuvat

Nuorisoseuran jäseneksi voivat liittyä kaikki kyläläiset ja se on tosissaan toivottavaa, sekä muut lähiseudun asukkaat. Tervetulleiksi toivotetetaan myös kesäasukkaat. Olisikin toivottavaa, että kesäasukkaat tulisivat neurisoseuran toimintaan mukaan ja siten omalta osaltaan toisivat omia näkemyksiään ja toivomuksiaan siitä mitä toimintaa kyläyhteisössä voitaisiin kehittää kaikkien viihtyvyyden parantamiseksi.

Seurantalo on palanut 1980 luvulla ja uusi on rakennettu talkootyönä, talkootyö on ollut mittava ponnistus kyläläisiltä, siksi onkin tärkeää, että talossa riittää toimintaa ja että sen käyttökustannukset saadaan katettua, se ei onnistu harvalukuisella joukolla, vaan siinä tarvitaan sitä samaa talkoohenkeä kuin talon rakentamisessakin, näin ollen olisi saatava koko yhteisö mukaan toimimaan ja kantamaan kortensa kekoon että komea talo ei jää heitteille, yhdessä tekemisessä kasvaa myös yhteellisyys ja viihtyvyys, niin vakituisilla asukkailla kuin kesäasukkaillakin.

Nuorisoseuran jäsenmaksu on 20€ / perheeltä.